Steun & Win

Nieuws

Ron Boszhard in commercials

Hij past perfect bij het karakter van de Nationale Sport Loterij. Televisiepresentator Ron Boszhard is ambassadeur van de loterij en is in die hoedanigheid te zien in commercials die op verschillende zenders te zien zijn. De opnames vonden plaats bij drie verschillende sportverenigingen. Dat is niet toevallig. De Nationale Sport Loterij is er voor elke denkbare sport. In de campagne brengen we dit uitgebreid voor het voetlicht. Boszhard voelt zich thuis op zowel het sportveld als voor de camera’s. De opnames stonden er dan ook binnen dag op.

Positieve reacties

De Nationale Sport Loterij voorziet in een behoefte. Dat werd al voor de lancering op 3 mei duidelijk. De organisatie heeft met verschillende sportverenigingen in Nederland gesproken en is overspoeld met warme reacties. Vooral door de Corona maatregelen hebben veel verenigingen te maken met een gat in hun begroting. De Nationale Sport Loterij is het platform bij uitstek om heel snel inkomsten te genereren voor verenigingen. Deelnemers maken bovendien kans op prachtige prijzen. Zelfs splinternieuwe auto’s maken onderdeel uit van de prijzenpot. Dus speel mee, steun jouw eigen club en wellicht win je een mooie prijs!

Kies je eigen doel

Bij de Nationale Sport Loterij speel je mee voor je eigen sportvereniging. Je koopt een lot en kiest direct via de site de vereniging die van de opbrengst profiteert. Jouw vereniging dus. Er is nu bovendien een extra optie toegevoegd aan het systeem. Verenigingen kunnen een concreet doel aan de actie koppelen. Denk aan nieuw materiaal of het opknappen van een kleedkamer. Op de site zie je hoeveel geld al is ingezameld en hoeveel nog nodig is om het beoogde doel te behalen. Heeft jouw club nog geen doel toegevoegd? Attendeer de vereniging dan op deze mogelijkheid. Het maakt de Nationale Sport Loterij nóg leuker.