Steun & Win

Over ons

De Nationale Sport Loterij is een initiatief van ervaren ondernemers uit de mediawereld. Zij willen iets doen voor de door Corona zwaar getroffen sportverenigingen in Nederland. Inkomsten uit de kantines en van sponsoren staan immers al maanden zwaar onder druk. Na diverse brainstorm sessies was de geboorte van de Nationale Sport Loterij een feit. Een leuke, veilige en vooral effectieve manier om razendsnel geld in te zamelen. Transparantie staat bij de Nationale Sport Loterij hoog in het vaandel. Het gehele proces – zowel de betalingen aan verenigingen als de verdeling van prijzen – geschiedt onder notarieel toezicht. Opbrengsten zijn real-time te volgen via deze website. Het initiatief heeft vanzelfsprekend een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit onder vergunning nr. 14279.

Pers

Ben je een vertegenwoordiger van de pers en wil je meer weten over de Nationale Sport Loterij of de achtergrond daarvan? Neem dan contact met ons op via tel. 085- 486 11 35 of pers@nationalesportloterij.nl

Bedrijven

Ben je ondernemer, draag je de amateursport een warm hart toe en wil je de Nationale Sport Loterij ondersteunen? Bijvoorbeeld door het ter beschikking stellen van prijzen? Dat kan vanzelfsprekend! De Nationale Sport Loterij is een landelijk initiatief en wordt middels een uitgebreide campagne – onder meer buitenreclame, online uitingen en commercials op televisie en radio – onder de aandacht gebracht van het publiek. Het bereik is dus zeer groot. De campagne loopt vanaf 3 mei (lancering van de Nationale Sport Loterij) tot en met 24 september 2021 (de trekkingsdatum). Zie je kansen en wil je samen met ons de amateursport door de Corona crisis helpen? Wij staan open voor elk voorstel.