Steun & Win

Polestar 2 met Performance Pack

Polestar 2 met Performance Pack

De Polestar 2 met Performance Pack combineert opwindende prestaties en puur rijplezier. Moeiteloos inhalen met elke snelheid en accelereren van 0-100 km binnen 5 seconden! Het minimalistische design is te herkennen in elk detail van het exterieur van de Polestar 2. Ook in het interieur herken je vooruitstrevende keuzes in ontwerp en materialen. En een intelligent, op Google gebaseerd infotainmentsysteem.

Plus pakket
Met het Polestar 2 plus pakket geniet je van premium comfort. Met extra’s zoals onder andere verwarmde ruitenwissers, stuurwiel en achterbank, maar ook een energiebesparende warmtepomp die de actieradius van de auto vergroot. Verder is de auto uitgerust met een prachtig panorama dak van getint, gelamineerd glas en een getinte achteruit. Schitteringen en UV-straling worden hierdoor verminderd.

Performance pakket
Voel je verbonden met de weg en bereid je voor op de ultieme rijervaring met het Polestar 2 Performance pakket. Het pakket is kenmerkend door onder andere de Brembo remmen, de 20” Smeedstalen Velgen en de special edition veiligheidsgordels.

Aantal: 2 stuks
Waarde: €65.800,- per stuk