Steun & Win

Speluitleg

Maak kans op unieke prijzen en steun tegelijkertijd je eigen sportvereniging. Daar gaat het om bij de Nationale Sport Loterij. Een concept dat in het leven is geroepen om de door Corona zwaar getroffen amateursport te ondersteunen. Koop nu een lot, bepaal zelf naar welke sportvereniging de opbrengst (7 euro per lot) gaat en maak direct kans op mooie prijzen. De trekking geschiedt door een notaris op 24 september 2021. Er worden maximaal 600.000 loten verkocht en er zijn honderden prijzen beschikbaar. De kans dat je in de prijzen valt is dus groter dan ooit! Je steunt bovendien direct jouw eigen sportvereniging.

Hoe werkt het?

De Nationale Sport Loterij is een online initiatief. Je kunt dus geen fysieke loten in bijvoorbeeld een winkel kopen. Op deze site selecteer je eenvoudig het aantal loten dat je wilt aanschaffen. Het bestelproces is eenvoudig, binnen een minuut kun je de bestelling afronden. Een lot kost €10,-, hiervan wordt €7,- direct gedoneerd aan de door jou gekozen sportvereniging. Na het afronden van de betaling kun je meteen via onze site stemmen. Staat jouw vereniging niet in onze lijst? Dan kun je deze alsnog toevoegen. Op onze website kun je op elk gewenst moment de huidige tussenstand bekijken en zien hoeveel geld er per vereniging is ingezameld. Alles is volledig transparant. De Nationale Sport Loterij biedt bovendien de mogelijkheid aan clubs om een specifiek doel aan de actie te koppelen. Bijvoorbeeld het opknappen van de kleedkamers of een nieuwe grasmat. Heeft een vereniging een concreet doel aan de actie gekoppeld? Dan zie je dat terug in het overzicht. Inclusief het benodigde bedrag en hoeveel loten nog nodig zijn om dit doel te behalen.

Hoe speel je mee?

Meespelen is heel simpel. Bepaal zelf het aantal loten dat je wilt afnemen (vanaf 10 euro speel je al mee) en doorloop het bestelproces. Na afronding van de betaling maak je direct kans op grote prijzen én steun je jouw sportvereniging. De trekking vindt plaats op 24 september 2021 en de opbrengsten voor verenigingen worden wekelijks uitbetaald. Er zijn slechts 600.000 loten beschikbaar dus aarzel niet en speel mee. Iedereen van 18 jaar en ouder mag meedoen. Enthousiast geworden? Deel de Nationale Sport Loterij onder je familie, vrienden en bekenden zodat we zoveel mogelijk geld kunnen inzamelen voor de amateursport. Ook als je zelf geen lid bent van een vereniging maar wel de amateursport een warm hart toedraagt, kun je meedoen.

Waarom meespelen?

De Nationale Sport Loterij is een leuk, veilig en effectief platform met maar één doel: geld inzamelen voor amateur sportverenigingen. Dat is hard nodig. Door de maandenlang durende Corona maatregelen zijn kantine inkomsten weggevallen. Ook veel sponsoren haken af. Dat betekent dat de inkomsten van sportverenigingen fors onder druk staan. Terwijl lichaamsbeweging en vitaliteit belangrijker zijn dan ooit. De Nationale Sport Loterij is in het leven geroepen om heel direct en op korte termijn inkomsten te genereren voor clubs. Elke sport – van bijvoorbeeld voetbal tot hockey, tennis of squash – kan meedoen, mits het om amateursport gaat en de vereniging het algemeen belang dient (lees: geen winstoogmerk heeft).

Deelnemersreglement

De Nationale Sport Loterij is een veilig en transparant platform dat uitsluitend als doel heeft om de sportverenigingen te ondersteunen. Daarbij hoort vanzelfsprekend een Deelnemersreglement. Daarin worden alle processen, rechten en plichten omschreven van iedereen die meedoet aan de Nationale Sport Loterij. Denk bijvoorbeeld aan thema’s rond het betaalproces, aanschaf van loten, de trekking en verdeling van prijzen. Wil je het Deelnemersreglement lezen? Klik dan op onderstaande button.