Steun & Win

Veelgestelde vragen

Algemeen

Je kan meedoen vanaf 18 jaar. Dit in verband met de Nederlandse Wetgeving rondom kansspelen.

Na het aanmaken van je account en het betalen van de loten, kan je deze terugvinden onder ‘Mijn Loten’. Vanuit hier is het mogelijk om te stemmen op jouw sportvereniging. Selecteer een lot en zoek je vereniging. Selecteer je vereniging en vervolgens ook de andere loten (indien er meerdere loten zijn gekocht) waarmee je op deze vereniging wilt stemmen. Staat je vereniging er niet tussen? Dan krijg je hiervan een melding met de mogelijkheid om je club alsnog bij ons aan te melden.

Loten kopen

Je kunt je gekochte loten betalen via: iDeal – betaal alleen in de vertrouwde online betaalomgeving van je eigen bank.

Loten worden uitsluitend digitaal verkocht via de officiële website van de Nationale Sport Loterij. Klik bovenaan de pagina op ‘loten kopen’, je krijgt de optie om 1, 3 of 5 loten te kopen. In het winkelmandje is het mogelijk om dit aantal aan te passen.

Nee, het is alleen mogelijk om via iDeal te betalen, hiervoor heb je een Nederlandse IBAN nodig.

Ja, zodra je loten hebt gekocht krijg je een e-mail met een bevestiging. Hetzelfde geldt voor je uitgebrachte stem. Deze bevestigingsmail ontvang je vanuit de Nationale Sport Loterij, dus niet vanuit de vereniging waarop je hebt gestemd. Je loten en uitgebrachte stemmen zijn altijd terug te vinden in je account onder ‘Mijn Loten’.

Het zou kunnen dat de bevestigingsmail in je spambox terecht is gekomen. Indien de e-mail ook hier niet terug kan vinden kan je contact opnemen met onze klantenservice.

Ja, dat kan. Met ieder uniek lot kan je op een vereniging naar keuze stemmen. Je bent hier helemaal vrij in.

Nee, loten zijn gebonden aan het account van de koper. Het is dus ook alleen mogelijk om te stemmen via het account waarmee de loten zijn aangekocht.

Nee, helaas is het na het stemmen niet meer mogelijk om jouw gekozen vereniging te wijzigen.

Je ontvangt sowieso een bevestiging van je stem via e-mail. Je kan ook altijd in je account onder ‘Mijn Loten’ terugvinden welke loten je hebt gekocht en of je er al mee hebt gestemd of niet.

Ja, ook als je niet stemt speel je met jouw lot mee in de loterij en maak je kans op een van de vele prijzen. Je doneert alleen niet de €7,- per lot naar jouw sportvereniging, maar deze wordt naar rato verdeeld onder de andere verengingen waarop wel is gestemd.

Het totale bedrag van de gekochte loten waarmee niet gestemd is wordt naar rato verdeeld over de verenigingen waar wel op is gestemd. Stel: er is in totaal met 1000 loten niet gestemd, dan is er €7000,- niet toegewezen aan een vereniging. Een willekeurige vereniging heeft bijvoorbeeld 3% van het totaal aantal stemmen gekregen. Deze vereniging ontvangt dan dus 3% van €7000,-, oftewel €210,-.

Ja, met ieder gekocht lot speel jij mee in de loterij. Hoe meer loten je hebt gekocht, hoe meer kans je maakt op het winnen van een prijs. Je kan met één account ook meerdere loten kopen.

Mijn account

Klik rechts bovenaan de pagina op de button 'inloggen', hierna krijg je de mogelijkheid om je te registreren en een account aan te maken. Het is ook mogelijk om je te registreren tijdens het bestelproces.

Ja, door middel van je account koppelen we elk lot aan jou. Op die manier garanderen wij dat alle prijzen worden uitgeleverd, zodra de winnende lotnummers bekend zijn. Het is daarom extra van belang dat alle gegeven in je account goed zijn ingevuld.

Ja, het is mogelijk om je persoonlijke gegevens te wijzigen. Log in op je account en ga naar ‘mijn account’, je kunt hier vervolgend je persoonlijke gegevens aanpassen.

Klik rechts bovenin op de button inloggen en vervolgens op ‘wachtwoord vergeten’.

Je kan per e-mailadres één account aanmaken. Meerdere accounts aanmaken is niet nodig, want je kan met een account meespelen met meerdere loten. Je vergroot je kans om te winnen door meer loten te kopen, niet door meerdere accounts aan te maken.

Prijzen & uitslag

De trekking is op vrijdag 24 september 2021.

Uiterlijk 24 uur na de trekking van de loterij zullen de winnaars bekend worden gemaakt. Indien je hebt gewonnen ontvang je een e-mail met eventuele vervolgstappen. Zorg er dus voor dat alle gegevens in jouw account goed zijn ingevuld.

Indien je hebt gewonnen ontvang je binnen 24 uur een e-mail met eventuele vervolgstappen.

Nee, indien je hebt gewonnen ontvang je binnen 24 uur een e-mail met eventuele vervolgstappen.

Privacy

Afhankelijk van het doel en gebruik kunnen van personen de volgende gegevens worden geregistreerd en gebruikt:

• Naam en geslacht (voor juiste aanhef)
• Adres en woonplaats (ten behoeve van de uitkering van de prijzen en/of materialen)
• E-mailadres (voor contact en informatieverstrekking)
• Telefoonnummer (voor contact en informatie)
• Geboortedatum / leeftijd (i.v.m. leeftijdscontrole 18+)

Meer informatie vind je onder het kopje Privacy op onze website.