Steun & Win

Veelgestelde vragen

Verenigingen

Wanneer een vereniging niet bij ons bekend is, kan je zelf een aanvraag doen om deze toe te voegen. Dit kan na aankoop van de loten of van te voren. Wij zullen je aanvraag in de behandeling nemen en na gaan of de vereniging voldoet aan juiste voorwaarden voor deelname. Wanneer dit het geval is voegen wij de vereniging toe en kan er op worden gestemd.

Om mee te kunnen doen aan de loterij is het van belang dat het om een club gaat zonder winstoogmerk. In de praktijk zijn dit verenigingen en stichtingen. Deze voorwaarde wordt gesteld vanuit de vergunning (nr. 14279) die wij hebben ontvangen van de Kansspelautoriteit.

Wanneer een vereniging niet bij ons bekend is, kan je zelf een aanvraag doen om deze toe te voegen. Wij zullen je aanvraag in de behandeling nemen en nagaan of de vereniging voldoet aan de voorwaarden voor deelname. Wanneer dit het geval is voegen wij de vereniging toe en kan er op worden gestemd.

Wanneer je opmerkt dat er foutieve informatie wordt vermeld, kan je een e-mail sturen naar klantenservice@nsl.nl of telefonisch contact met ons opnemen. We zullen de informatie opnieuw beoordelen en indien nodig de gegevens aanpassen.

De Kansspelautoriteit heeft voor de Nationale Sport Loterij een vergunning verleend op 29 maart 2021 onder kenmerk: 14279. Deze vergunning is geldig t/m 24 september 2021.

Download onze mediakit. Hierin vind je onder andere logo's, banners en ander promotiemateriaal dat gedeeld kan worden via website, social media of andere kanalen.

Voor elke stem die je krijgt als vereniging ontvang je een bedrag van €7,-. Het totaal bedrag wordt eenmalig uitgekeerd na de trekking op 24 september. Indien je het geld liever wekelijks ontvangt is dit ook mogelijk! Je kan dit aangeven in jullie club-account.

Nee, deze gegevens kunnen wij in verband met de Nederlandse wetgeving omtrent privacy niet delen.

Indien je als vereniging niet mee wilt doen aan deze actie kan je contact opnemen met de klantenservice. Wij zullen je dan uitschrijven zodat stemmen op jullie vereniging niet meer mogelijk is.