Steun & Win

ZOEK JOUW VERENIGING

Loten

Verenigingen

Het succes van de Nationale Sport Loterij valt of staat bij het aantal loten dat verkocht wordt. Hoe meer we verkopen, hoe meer geld er beschikbaar is voor de amateursport in Nederland. Bovendien maken deelnemers kans op GROTE prachtige prijzen. Een win-win situatie dus. Voor verenigingen kost deze actie geen enkele moeite, alles wordt uit handen genomen door de Nationale Sport Loterij. Een simpele, veilige en effectieve manier om razendsnel geld in te zamelen voor je eigen club.

Vereniging aanmelden

Komt jullie sportvereniging niet voor in onze database? Meld jullie dan aan!


Zodra de aanmelding bij ons binnenkomt verifiëren wij de gegevens en controleren wij of het om een sportvereniging zonder winstoogmerk gaat. Deze eis wordt namelijk gesteld vanuit de vergunning die we van de kansspelautoriteit toegewezen hebben gekregen.

Club-account aanvragen

Is jullie sportvereniging al bekend bij ons en wil je graag toegang tot een club-account? Vraag deze dan aan!


In het club-account kan je zien hoe vaak er op jullie vereniging is gestemd en welk bedrag jullie dus al hebben ingezameld. Zodra je inlogt kan je o.a. het IBAN nummer invullen voor de uitbetalingen. Ook heb je de mogelijkheid om een doel te koppelen aan de actie, denk hierbij bijvoorbeeld aan het kopen nieuw materialen of het opknappen van de kantine of de kleedkamers. Leden kunnen op deze manier zien waar jullie voor sparen, welk bedrag hiervoor nodig is en hoe ver jullie zijn in het behalen van dit doel.

Inloggen club-account

Hebben jullie al een club-account? Log dan direct in!

Mediakit

Wanneer je club bij ons deelneemt kan je - geheel gratis en vrijblijvend - onze mediakit downloaden. Dit kan via de button hieronder, maar ook vanuit het club-account. Deel de Nationale Sport Loterij via social media, WhatsApp of een nieuwsbrief onder jouw achterban met de vraag om mee te spelen. Op deze manier kun je heel snel geld inzamelen voor jouw eigen vereniging. Alle tussenstanden (lees: de opbrengst per vereniging) zijn realtime op de website te volgen.